fotograaf.gent

ArtXpo | fotograaf.gent onbewaakte momenten in beeld
Nebo-boot  | Oude Dokken | Gent
Handelsdokkaai 4/W, 9000 GENT
wouter@fotograaf.gent

Op deze pagina vind je

"Veel gestelde vragen" na een fotoshoot

 • Waar vind ik mijn foto's?
  Je foto's verschijnen weldra op de klantenpagina op mijn website. Volg de link "Ik wil mijn foto's zien". Om toegang te krijgen tot deze pagina dien je een account aan te maken met je email-adres en een zelfgekozen wachtwoord. Alle webalbums die je nu ziet, zijn vergrendeld achter een slot. Gebruik jouw toegangscode om je foto's te bekijken. Je hoeft die toegangscode slecht één keer te gebruiken. Voortaan hoef je enkel in te loggen (met je account) om je foto's te bekijken.      
 • Wanneer verschijnen mijn foto's in mijn webalbum?
  Na je fotoshoot worden je foto's afgewerkt. Dit vraag wat tijd. Je foto's verschijnen ongeveer één week na je fotoshoot in je webalbum. Tien dagen na je shoot is de absolute deadline. Als je kort na je fotoshoot vanuit je account op de klantenpagina je toegangscode invoert, ontvang je een automatische email-melding van zodra je foto's er staan.
 • Waarom staat er een watermerk in mijn foto's?
  Er staat een watermerk in je foto's omdat vrije downloads van je foto's niet inbegrepen zijn in de fotoshoot (tenzij anders afgesproken). Als je foto's digitaal besteld, kan je ze downloaden zonder watermerk, en zonder logo.
 • Hoe gebruik ik mijn tegoed-code?
  Als je na je fotoshoot een tegoed-code ontving, kan je deze invoeren via de link "Gebruik uw tegoed-code". Je vindt deze link bovenaan rechts op je scherm. Als je via deze link je tegoed-code invoert, kan je de foto('s) selecteren die je afgedrukt wenst. Deze worden kosteloos toegevoegd aan je winkelwagentje. Belangrijk: je kan deze 'tegoed-code' niet gebruiken als 'kortingscode' bij het afronden van je bestelling.
  Gebruik uw tegoed-code
 • Ik wens foto's te bestellen, maar wil graag eerst wat advies. Kan dit?
  Dat kan zeker! Je kan kiezen voor een 'viewing'. We maken dan een afspraak om de foto's te bekijken (zonder watermerk) en bespreken dan je wensen en de mogelijkheden. Als je interesse hebt, krijg je meer uitleg over bijvoorbeeld wanddecoratie of een fotoalbum. Bij een viewing bespreken we een korting die je ontvangt als je een 'pakket' wenst (Bijvoorbeeld: downloads, een wanddecoratie en/of fotoalbum). Je kan een viewing plannen via de kalender op mijn website. Selecteer "Viewing". Deze viewing kan doorgaan op de Nebo-boot of online via 'Zoom'.      
 • Kan ik mijn foto's digitaal bestelllen en zelf laten afdrukken?
  Dat kan zeker. Ik geef toe. Ik kan als fotograaf niet op tegen de vele grote online print-services die goede afdrukken aanbieden voor een prijs waarvoor ik niet eens het fotopapier kan kopen. Digitale downloads van je foto's (2000 x 3000 px) kan je dus perfect zelf (online) laten afdrukken. Als je meer dan 57 foto's hebt in je webalbum en je wenst alle foto's van je fotoshoot wenst te bewaren (om eventueel zelf te laten afdrukken) wordt "Alle foto's uit dit webalbum in hoge resolutie (forfaitaire prijs)" interessant. Dit neemt niet weg dat je via je winkelwagentje ook afdrukken kan bestellen, die wellicht een betere kwaliteit hebben en sowieso langer kleurvast zijn.
 • Kan ik een fotoboek bestellen met mijn foto's (Ik vind deze mogelijkheid niet via het winkelwagentje)?
  Het is inderdaad zo dat fotoboeken niet in het winkelwagentje staan. De reden: de mogelijkheden en opties zijn eindeloos. Als je interesse hebt in een fotoboek, kijk dan even op de website van mijn leverancier. Je vindt daar een waaier van mogelijkheden: modellen, formaten, aantal pagina's, covers... Contacteer me als je iets vindt dat je interesseert. Ik bezorg je een vrijblijvende offerte.
 • Kan ik korting krijgen als ik meerdere items bestel?
  Zeker!

  Korting bij bestelling van meerdere foto's in hetzelfde formaat

  Als je download of afdrukken besteld kan je genieten van een "hoeveelheidskorting". Klik op he producten en vervolgens op "Hoeveelheidskorting". Bestel je "alle favorieten", dan word de hoeveelheidskorting automatisch verrekend. Staan er meer dan 57 foto's (of meer dan 98 foto's bij een reportage) in je webalbum, dan kan je ALLE foto's in HOGE resolutie downloaden aan een voordelige FORFAITAIRE prijs. Je ontvangt alles foto's in de HOOGSTE kwaliteit, maar dan met een KORTING tot 80% ik ben (nar gelang het aantal foto's in je webalbum).

  Korting op een pakket

  Als je overweegt om een pakket foto's bij te bestellen (Bijvoorbeeld een combinatie van digitale downloads, een wanddecoratie en/of een fotoalbum), kan je een korting krijgen over dit volledige pakket. Als je dit overweegt, kan je kiezen voor een 'viewing'. We maken dan een afspraak om de foto's te bekijken (zonder watermerk) en bespreken dan je wensen en de mogelijkheden. Als je interesse hebt, krijg je meer uitleg over bijvoorbeeld wanddecoratie of een fotoalbum. Bij een viewing ontvang je een korting op het volledige pakket dat je wenst te bestellen. Je kan een viewing plannen via de kalender op mijn website. Selecteer "Viewing". Deze viewing kan doorgaan op de Nebo-boot of online via 'Zoom'.

  Extra kortingscode

  Schrijf een review (zie verder op deze pagina) en maak kans op een kortingscode.
 • Tot wanneer blijft mijn webalbum online?
  Je foto's blijven ongeveer anderhalve maand in je webalbum staan. De einddatum staat links boven je foto's. Een week voordat de foto's uit je webalbum verwijderd worden, ontvang je een melding. Je hebt dan de mogelijkheid om de einddatum aan te passen en je foto's langer online te houden. Het je de einddatum gemist? Geen probleem. Je foto's blijven bewaard. Stuur en mailtje en ik plaats je foto's opnieuw in je webalbum.
 • Mag ik mijn foto's gebruiken op mijn website of op social media?
  Uiteraard!! Foto's die je als digitale download bestelt, kan je vrij gebruiken. Het zou fijn als als je daarbij melding maakt van de fotograaf: 'ArtXpo' of  'Fotograaf.gent'
 • Kan de fotograaf (ik, dus) jouw foto's gebruiken op zijn website of social media?
  Tja, een fotografie-website zonder foto's is als een cafe zonder bier. Regelmatig krijgt m'n online portfolio een update. Maar nooit zonder jouw toestemming!! Op deze pagina vind je een formulier waarin je kan aangeven dat:
  • ik je foto's mag opnemen in mijn portfolio
  • ik je foto's niet mag opnemen in mijn portfolio
  • je wenst dat ik je vooraf contacteer als ik één van je foto's wens op te nemen in mijn portfolio
  `Ik hou in elk geval rekening met je wens. Daar mag je op rekenen!!

Deel je ervaring

Hoe beleefde je de fotoshoot bij ArtXpo?

Ben je tevreden met je foto’s?

Het delen van je ervaring betekent veel voor mij en voor anderen die op zoek zijn naar een fotograaf. Dank om hier even tijd voor te maken. 

… op m’n website fotograaf.gent

Je kan je ervaring hieronder delen. Je reactie verschijnt dan ad random op mijn website.

… als Google review

Deel je ervaring als ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ review op de Google account van ArtXpo. (Dit kan enkel als je een persoonlijke Google account (lees: Gmail) hebt.) Klik in het venster dat wordt weergegeven op de sterren om een sterbeoordeling van de plaats te geven. Je kan ook een review schrijven.

Jouw foto’s in de portfolio van ArtXpo?

Een fotografie-website zonder foto’s is als een cafe zonder bier. Regelmatig krijgt de portfolio op mijn website een update en plaats ik foto’s op Facebook of Instagram. Soms krijgen foto’s een plaats in de studio op de Nebo-boot.

Jij bepaalt of ik de foto’s die in jouw webalbum staan, kan opnemen in mijn portfolio.  

Stay in touch

 Op de hoogte blijven van alles wat op de Nebo-boot gebeurd? Projecten, evenementen, acties en promoties.

Volg ArtXpo op Facebook en op beide Instagram-accounts en schijf je in op de newsflash.

* Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zal je e-mails ontvangen van ArtXpo. We zullen je gegevens nooit doorgeven naar derden en zullen je alleen contacteren met relevante informatie en promotieacties. Je kan je steeds uitschrijven of opnieuw inschrijven onder een ander e-mail adres via de link in onze e-mails..